Concurs de dibuix

'L'energia dels minerals'  

Aquest concurs va dirigit a nens i nenes menors de 13 anys als quals els agradi dibuixar. Del 10 al 12 de novembre podran presentar la seva creació original al punt d'informació d'EXPOMINER per poder guanyar un fantàstic premi!

Els participants hauran de dibuixar minerals i/o fòssils que són font d'energia habitual o energia verda, matèries primeres de combustibles (carbó, petroli, gas, etc.) o altres minerals indispensables que formen part dels dispositius emprats en les energies renovables (bateries, panells solars, etc.). El format serà en paper o cartolina de mida DIN A3 (29,7 x 42 cm.) Indicant al dors les dades del seu centre escolar: nom, adreça completa, telèfon i nom i cognoms del tutor, així com les seves dades personals: nom , cognoms, edat, curs escolar, adreça, telèfon i e-mail.  

Deixa volar la teva imaginació i comença a dibuixar!

 

Descarregar les bases del concurs

Concurso diario

Ven a visitarnos a expominer, rellena la papeleta de participación con una original respuesta y consigue un fantástico mineral cada día.

Bases del concurso

Concurso redes sociales

Hazte fan de nuestro perfil en Facebook o síguenos a través de twitter e Instagram y averigua cómo conseguir esta geoda única en el mundo valorada en 400€.

Bases del concurso